“Când marea te cheamă, nu o dezamăgești”- Dellos Aloe Vera

Asta am învățat săptămâna care tocmai a trecut. Am simțit chemarea mării într-o după-amiază de sâmbătă și ne-a luat cam jumătate de zi să ne hotărâm să-i dăm ascultare.

Dar am pornit până la urmă, la drum.  Am urcat într-o caleașcă de vreo 170 de cai (să fim siguri că ajungem cât mai repede) și i-am dat bice. Ajunși pe autostradă, ne-am dat și noi seama în sfârșit de ce îi zice Autostrada Soarelui: n-ai unde să scapi de el; te urmărește non-stop și nouă parcă ne făcea și mai multă poftă de mare.

După ce am trecut în revistă câteva zeci de melodii vechi și noi pe care ni le-a furnizat bunul și generosul Youtube pe drum, am plătit cuminți prin sms taxa de la Fetești…..

Iată-ne și la mare! Daa! Marea! E frumoasă marea noastră și ne-a primit cu brațele deschise. Pe prietenii mei care m-au luat cu ei la mare, i-a cam prăjit puțin, dar le-am zis eu că gelul de Aloe Vera este cel mai bun remediu împotriva arsurilor solare și acum sunt foarte bine.

Mai jos, v-am mai lăsat câteva fotografii cu aventura noastră. A mai și plouat, am văzut și marea, am mai colindat și prin oraș, ce să mai, ne-am făcut de cap cum am vrut.

Să mă arunc? Să nu mă arunc? Hmmm…să fii Dellos nu este ușor

Sesam deschide-te! Seeesaaam, deschide-te! (nu cred că este nicio poartă, totuși… hmm… )

Voiau să mă arunce în mare, măi! Ce oameni, măi! Dar i-am convins că mai bine mă beau. Le-a plăcut ideea. Ce să faci, viață de Dellos!

Sunt un mic suc Dellos. Văd o floare, mă pozez cu ea

Puțină ploaie dimineața nu strică

Și mă duc și mă tot duc! Sunt un Dellos plimbăreț!

Dacă v-a plăcut, stați pe aproape pentru următorul episod, de data asta va fi și cu vlog (am auzit că e ceva a modă și o să mă interesez să văz care-i treaba)

Aaa… și nu uitați, dacă postați pe Facebook o fotografie pe mine cu hashtagurile #dellosaloevera #iaocutine, poate ne întâlnim cu ceva surprize 😉

Vă pup! Ne auzim săptămâna viitoare. Să văd unde îmi mai plimb Aloia!

Ia-o cu tine: Jurnal Dellos (II)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *