Hello! Ne pare bine de cunoștință! Noi suntem energicii “pe bază” de Aloe Vera de la Dellos și ne-am făcut jurnal. Este un fel de jurnal de călătorie cu toate locurile mișto pe unde ne place să alergăm. Bine, nu chiar să alergăm, mai degrabă să fim duși. Anul ăsta și anul trecut am bifat câteva, dar suntem siguri că mai sunt muuuult mai multe. Și pentru că ne place să ne tragem în poză (ați observat probabil), ne-am și fotografiat pe unde ni s-a părut cel mai frumos.

Dacă ne-ați urmărit constant pe Facebook, probabil că fotografiile de mai jos vă sunt familiare. Noi am făcut o selecție și am decis să începem astfel un album și un jurnal cu peripețiile prin care trecem în fiecare săptămână. Da, le vom dezvălui aici.

De asemenea, dacă și vouă vă place să faceți fotografii sucurilor Dellos în locuri inedite, le așteptăm printr-un mesaj privat pe Facebook sau printr-o postare cu hashtagurile #Dellos #Iaocutine și cu siguranță că le vom include în jurnalul săptămânal. Toate acestea fiind spuse, să vedem ce și am făcut și pe unde ne-am plimbat până acum (o selecție)

#1 La înălțime (mai exact pe Castelul de Apă din Drobeta Turnu Severin) #Dellos #Iaocutine

#2 Ne plăcea să facem și pe ținta pentru cei mai pricepuții în aruncatul bulgărului de zăpadă #Dellos #Iaocutine

#3 Ne alintam la primele raze ale primăverii prin Herăstrău #Dellos #Iaocutine

#4 Vara ne-a luat prin surprindere. Nu mai știam pe unde să ne ascundem #Dellos #Iaocutine

#5 1 Iunie aproape ne-a dat în judecată că suntem prea copii #Dellos #Iaocutine

#6 Poza regulamentară de la mare nu putea să lipsească (doar că noi ne-am dus ca hipsterii prin aprilie, să fim singurii pe plajă) #Dellos #Iaocutine

#7 Acel moment când îți descoperi culcușul preferat pentru toată vara #Dellos #Iaocutine

#8 Cineva trebuie să facă și munca de birou, nu? #Dellos #Iaocutine

Cam asta  fost pentru săptămâna asta. Așteptăm și fotografiile tale cu Dellos. Ni le poți trimite printr-un mesaj privat pe pagina de Fb sau, dacă sunt prea tari, le poți posta la tine cu hashtagurile #dellos #iaocutine și le vom găsi noi și ne vom ruga de tine dacă ne lași să le punem și în jurnalul nostru.

Revenim cu povestiri și peripeții joia viitoare. Până atunci, fiți energici și nu uitați, #Iaocutine. Pe cine? Energia, voia bună și sticla de suc Dellos 😀

Ia-o cu tine: Jurnal Dellos cu un pic de Aloe Vera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *